Zakaj izbrati Reiki?

Avtor admin
0 komentar

Če iščete pot do zdravljenja, tako zase kot za druge, bi rada podelila svoje iskrene misli glede izbire, ki mi je prinesla neizmerno radost. Moja pot v svet Reikija je bila kot topel objem, ki me je nežno vodil na poti samospoznavanja, zdravljenja in duhovne rasti. In danes, ko delim svojo izkušnjo s vami, upam, da vam bo pomagala pri vaši lastni odločitvi.

Poti samozdravljenja in osebnostne rasti

Začnimo s tem, da obstaja neskončno število poti do zdravljenja, samozdravljenja in osebnostne rasti. Različne terapevtske metode ponujajo edinstvene izkušnje, od aromaterapije in zdravljenja s kristali do refleksologije in ajurvedske medicine. Vendar pa je v svetu Reikija nekaj drugačnega, posebnega, ki me je pritegnilo vanj.

Veje Reikija

Reiki, v vseh svojih različnih oblikah, ponuja globoko in trajno zdravljenje za telo, um in dušo. Lahko izbirate med različnimi vejami, kot so Usui, Shamballa, Vijolični plamen, Kundalini, Zlati, Imara, Karuna, Money, Keltski in številni drugi. V vsakem slogu pa obstajajo ravni, ki vam omogočajo, da po lastni poti raziskujete in se učite. Lahko ostanete pri osnovah ali pa se podate na popotovanje globlje v to čudovito zdravilno prakso.

Kako izbrati pravo metodo?

Pri izbiri metode zdravljenja je pomembno, da sledite svojemu srcu. Raziskujte možnosti, preučite različne modalitete, a hkrati prisluhnite svoji intuiciji. Pustite, da vas energija vodi tja, kamor vas vleče. Ko se posvetite razmišljanju o določeni tehniki ali pristopu, boste presenečeni, kako vesolje začne delovati v vašo korist. To je njegov način, da nam pokaže pot.

Naložba vase in v svoje zdravje

Odločitev za učenje in prakso Reikija je naložba vase, v svoje zdravje in v svojo duhovno rast. Je odločitev, ki bo zahtevala vaš čas, denar in pozornost, vendar se bo obrestovala stokratno, če ne še več. Pomislite, kako boste pridobljene veščine lahko uporabili v svojem življenju. Morda boste postali praktik Reikija in pomagali drugim, ali pa boste tehnike uporabili za zdravljenje sebe, svojih prijateljev in družine. Morda boste odkrili, da lahko Reiki pomaga pri premagovanju izzivov, s katerimi se soočate, ali pa vam bo odprl vrata k novim ciljem in priložnostim. Konec koncev pa lahko postanete Reiki učitelj in širite znanje v svet.

Čari Reikija

Kot mojstrica in učiteljica več vej Reikija vam lahko z iskrenostjo povem, da je Reiki osnova moje prakse in srce mojega duhovnega potovanja. Reiki je nežen, pomirjujoč in izjemno učinkovit. Vsak tretma je lahko nekaj posebnega, izvaja se lahko s stikom rok ali brez njega, ob tem pa ste popolnoma oblečeni, kar pripomore k občutku udobja in varnosti. Ni potrebe po posebni opremi ali prirojenem talentu. Preprosto se uglasite in začnete. Reiki lahko izvaja popolnoma vsak, brez izjem.

Dostopnost Reikija cenovno in energijsko

Reiki energija je dostopna in cenovno ugodna, enkrat ko ste uglašeni, ste za vedno povezani z njo. Nikoli ne boste ostali brez nje, nikoli ne bo “nedosegljiva” ali “nedostopna” zaradi tehničnih težav. Ta energija postane del vas, vašega življenja, vaše vsakdanje rutine. Izjema je, če Reiki ne boste izvajali nekaj let. A tudi tu obstaja možnost, da sami sebe ponovno uglasite.

Poleg očitnih koristi zdravljenja, kot so odpravljanje telesnih težav in čustvenih blokad, boste sčasoma opazili tudi pozitivne spremembe v svojem odnosu do sveta okoli sebe. Postali boste bolj prijazni, sočutni in odprti. Vaša intuicija se bo močno okrepila, kar vam bo omogočilo boljše razumevanje stvari, ki so vas prej mogoče zmedle.

Kaj vse lahko počnete z Reikijem?

Z Reikijem lahko zdravite sebe, druge, živali in rastline, odpravite tesnobo ter se povežete s kolektivnim zdravljenjem zemlje in vseh njenih bitij. Vaša intuicija se bo razvijala, omogočila vam bo, da začutite energijo in vibracije na način, ki vam prej ni bil znan. Reiki energija je preobrazbena. Občutili boste večjo povezanost z naravo, oceani, drevesi, divjimi živalmi in elementi.

Začetek nove poti

Tako da, dragi bralci, ko razmišljate o svoji poti zdravljenja, prisluhnite svojemu srcu. Reiki je moja izbira, ki mi je prinesla neprecenljive darove. In čeprav je moj glas le eden od mnogih, vam želim sporočiti, da ne glede na to, katero pot boste izbrali, naj bo to začetek vaše čudovite zdravilne poti. Saj veste, nikoli nismo prestari, da bi se naučili nečesa novega!

Več informacij o samih Reiki tečajih, ki jih izvajam, pa vas vabim da kliknete na spodnjo povezavo

(REIKI TEČAJI)

You may also like

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov