ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTOROV

Veš, da ima vsak prostor svojo vibracijo? Svojo energijo. Tako kot človek, žival, tudi predmet.

Veš, da ima vsak prostor svojo vibracijo? Svojo energijo. Tako kot človek, žival, tudi predmet.
Vibracija sama po sebi nosi vpliv ljudi in predmetov. Zajema tudi dejanja in počutje. Naj pojasnim. Vsak posameznik nosi svojo vibracijo, ki jo oddaja v prostor in v istih trenutkih prostor oddaja svojo vibracijo nazaj ( tebi, meni, čisto vsakemu, brez izjeme ). Vsa finta tiči v razkoraku energij. Pomembno je, da je čim manjši, v kolikor govorimo o negativni razliki.

Primer: Človek, ki ima 100.000 enot ( po Bovisu ) in biva v prostoru, ki ima 50.000 enot ( po Bovisu ), ne mora doseči svojega super počutja, ker prostor izčrpava njegovo bit. Od tukaj izhaja brezvoljnost, utrujenost, nemotiviranost, celo jeza in pretirana občutljivost.

Če se morda najdeš v zgornjih vrsticah, usmeri misli malenkost na energijsko čiščenje prostora. Podam moj nasvet: » Tvoj prostor naj ima vsaj trikrat višjo vibracijo kot jo imaš ti. »
Če imaš energije na 100.000 enot ( po Bovisu ), naj tvoj prostor doseže vsaj 300.000 enot ( po Bovisu ).

Najbrž se na tej točki vprašaš: »Kako se to doseže? »
Precej enostavno. Tvoj prostor najprej sami očistite fizično (prej pregledamo tudi, ali so kakšni predmeti, ki morajo nujno »frčat« iz prostora), nato energijsko očistim prostor jaz. Za dodatno podporo se lahko poslužiš kristalov in/ali Lightkeeper simbolov. Če te morda pokliče, so možnosti tudi v terapijah, kot so Reiki in Lightkeeper Healing.

Se pa zgodi, da včasih to preprosto ni dovolj. Tu ni razloga za preplah. Vse je rešljivo, potreben je le nekoliko bolj grob prijem. Gre predvsem za primere, kjer je v prostoru prisotna močna negativna energija. Da se s tovrstnimi izzivi ne spopadaš sam/a, ti predlagam profesionalno energijsko čiščenje. Sama v tovrstne namene uporabljam Lightkeeper Healing, ThetaHealing ter malce skrivnih »čarovniških« prijemov.
Prvi korak je fizično čiščenje. Po domače, pospravljanje doma. Seveda, kolikor je le mogoče. Med samimi izvajanjem je potrebna prisotnost enega družinskega člana. Vsi ostali imajo v tistih momentih prost izhod.

Celoten proces lahko traja od 2 – 3 ur ali več. Zakaj takšen razpon? Natančna opredelitev je praktično nemogoča, ker je samo trajanje odvisno od » zapackanosti » prostora.

Cena je odvisna od kvadrature prostorov. Se pa giblje med 150 eur – 1500 eur. Fiksno postavko določimo ob predhodnem posvetovanju.
In če je le mogoče, se mi najavi vsaj 14 dni prej.

V kolikor potrebuješ pomoč / rešitev sem tukaj

Najprej po predhodnem pogovoru ugotoviva za kaj gre in se nato dogovoriva za termin in končno ceno tretmaja.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov