ThetaHealing terapija

Theta healing je metoda, kjer Theta praktik vstopa v stanje globoke sproščenosti, notranjega miru in brezpogojne ljubezni.

Bistvo vsega je, da je vse rešljivo.

ThetaHealing terapija

Rojstvo same metode sega v leto 1995, ko je Vianna Stibal skanalizirala to čudovito staro modrost, ki jo je imenovala Thetahealing. Po njenih pričevanjih, si je z omenjeno tehniko pozdravila marsikatero bolezen in odstranila tisoč in eno negativno prepričanje. Njeno čarobno delovanje omenjene tehinke je odnselo v svet. Postala je znana zdravilka. Ni zaman rek: »Dober glas seže v deveto vas.« 😊
Theta healing je metoda, kjer Theta praktik vstopa v stanje globoke sproščenosti, notranjega miru in brezpogojne ljubezni. Skupaj poimenovano polje enosti. Gre za stanje, katerega preidejo naši možgani, tik preden zaspimo. Znanstveno to stanje poimenujemo Theta stanje. Uporabljamo jo pri odpravah raznih bolezni, bolečin, negativnih čustev, anksioznosti, depresije. Najmogočnejša pa je pri odpravi podzavestnih vzorceh. Le-teh pa je kar nekaj, kajne?
Zanimivost je, da naša podzavest nadzira kar 88% vseh dnevnih procesov, kar v praksi pomeni, da večji del časa delujemo na avtopilotu. Za jasnejši nazor podajam primer:
Zgodi se, da sprejemaš življenjsko odločitev in se kasneje sprašuješ … »zakaj sem se tako odločila?« Bolj ko brskaš, bolj nenavadno se ti zdi. Tukaj tiči odgovor – to je podzavest. Podzavest je tista, ki skladišči travme, bolečine, spomine, predhodne odločitve, skrivnosti … Ona je tista, ki sprejema večino odločitev skozi dan. Ravno iz tega razloga je pomembno, da se zavedamo, zakaj se odločamo tako kot se v danih trenutkih. Pomembno je, da vemo oziroma se zavedamo, kateri podzavestni vzorci so prisotni.

Kako Thetahealing deluje?

Metoda je kombinacija hipnoze in energijskega zdravljenja. Deluje tako na podzavest, kot na eterični nivo. Je izdredno efektivna, saj v zelo kratkem času poišče in reši večino izzivov. Tu bi lahko rekli, da gre za podoben »mehanizem« kot brisanje datotek iz računalnika in prenos oziroma nalaganje novih.
Naša podzavest absolutno potrebuje čas, da dojame spremembe in prenese novosti v vsakodnevno življenje. V nadaljevanju vam prilagam nekaj najpogostejših negativnih prepričanj in strahov, ki sem jih tudi sama imela globoko zakoreninjena v podzavesti, kot so na primer: »sovražim se, grda sem, sovražim svoje telo, zamerim ____ in tako naprej.

Kako sama tehnika pomaga posamezniku?

+ Pomaha v slovo negativnim podzavestnim vzorcev
+ Pomaha v slovo travmam
+ Poslovi se od strahov
+ Poslovi se od negativnih karmičnih vezi ( poskrbi za razumevanje le-teh )
+ Poslovi se od napačnih / negativnih prepričanj
+ Poslovi se tudi od vseh vrst odvisnosti, če si to resnično želimo
+ Odpravi nesoglasja s partnerjem ali družino ali pomaga pri zaključitvi le teh

Thetahealing kot podpora se kaže:

+ Kot podpora in razumevanje partnerskih in družinskih odnosov
+ odpravlja prekletstva in uroke ter ostale negativne energije
+ prestrukturira DNK
+ uravnava čakre in avro
+ spreminja tvoja negativna čustva v pozitivna
+ skrbi za “ inštalacijo ” novih programov ( + sem vreden / vredna, sem ljubljen /a …)

lahko bi nadaljevala, a je tega resnično veliko

Ponuja tudi »zavezništvo« pri izzivih, kot so:

+ Iskanje / zamenjave službe, stanovanja, hiše, avtomobila
+ Finance, obilje
+ Odnosi (partnerskih, družinskih, službenih, ostalih)
+ Iskanje pravega partnerja / partnerke
+ Odprava odvisnosti, zdravljenje bolezni
+ Razreševanje raznih travm, fobij ( še posebej iz otroštva )
+ Osebna duhovna rast / napredovanje v življenju
+ Sprejemanje sebe in drugih

Vse je rešljivo

Bistvo vsega je, da je vse rešljivo.
Potek same terapije poteka v obliki pogovora. Trajanje je odvisno od potrebe a najpogosteje traja nekje do ure ali ure in pol, včasih tudi do 2 uri.
Terapije najpogosteje potekajo preko spleta. Možnost je Google Meet, Viber, Whatsup, FB messenger ali pa seveda v živo. Delovanje terapije na daljavo ali v živo je enakovredno.
Na prvem srečanju se malce spoznamo in pogovorimo o izzivih, ki jih želiš razrešit. Nato s tvojim dovoljenjem, vstopim v tvoje energijsko polje, kjer se povežem z vami. Pri vsakem spreminjanju programov vprašam za vašo privolitev, saj je zelo pomembno, da veš za vsako spremembo, ki se odvija.
Število terapij je odvisno od vsakega posameznika. Včasih je dovolj le ena. Če si želiš občutka svobode sem ti na voljo.

V kolikor potrebuješ pomoč / rešitev sem tukaj

Najprej po predhodnem pogovoru ugotoviva za kaj gre in se nato dogovoriva za termin in končno ceno tretmaja.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov