ZLATI REIKI

Delovanje Zlatega reikija zajema predvsem sprejemanje sebe. Ljubiti sebe. Stik z njim ti omogoča mnogo lahkotnejši objem svoje biti.

Obožuješ nežnost, božanskost, toplino, ljubezen? Ljubiš dotik sprejemanja in odpuščanja? Potem je Zlati Reiki tvoja izbrana kljukica seznama.

S svojo enostavnostjo ( ne uporablja simbolov ) je primeren za popolne začetnike, a zaradi prefinjenosti, po njem posežejo tudi naprednejši uporabniki. Radost prinaša vsem, ki želijo delati na intuiciji in kanaliziranju ter odpiranju srčne čakre.

Metoda omogoča hitre rezultate pri dotiku jasno-vidnosti, jasno-vednosti, jasno-slišnosti in jasno-čutnosti.

Osnovno poslanstvo delovanja je srčna, grlena in kronska čakra. Zajema tudi tretje oko. Da se ne prestrašiš … vse o čakrah bom predstavila na tečaju. Po zaključku so del tebe. Brez dvoma.

Delovanje Zlatega reikija zajema predvsem sprejemanje sebe. Ljubiti sebe. Zgornje meje ne pozna. Stik z njim ti omogoča mnogo lahkotnejši objem svoje biti. In iskreno … odnos do sebe in ogromen vpliv na uspehe življenja. Ne glede na področje.

Odpiranje grlene čakre poseže v drug spekter. Omogoča ti, da jasno, brez zadržkov izraziš svoje misli. Da jih ne zadržuješ v sebi. Zadrževanje čustev ne prinaša ni dobrega ( bolezni in nevšečnosti ).

Z vrsticami o tretjem očesu se ponovno dotaknem jasno-vidnosti, jasno-vednosti, jasno-slišnosti in jasno-čutnosti. Si predstavljaš, sebe, kot mojstra na enem izmed področij? Waw, kajne? Ti povem, karkoli imaš najbolj razvito, se bo med tečajem razvilo še bolj. In tvoj navdih jamči pospešitev do popolnosti.
Pozornost bom usmerila tudi v 7., imenovano kronsko čakro. Le – ta je zadolžena za proces kanaliziranja. Prišepnem … skupaj doseževa zmožnost sprejemanja sporočil tvojih vodnikov in drugih bitij.

Super lastnost nosi v eni stopnji. Ni nadaljevanj. Primeren je za vsakega, ki želi izvajati tretmaje na sebi oziroma v svojem krogu družine in prijateljev.
V kolikor ti morda poskoči srce ob misli profesionalnega ukvarjanja s tretmaji ali prenosom znanja na druge, je po mojem mnenju, najboljša pot prvotno opravljanje tečaja Usui Reiki ( včasih je bil pogoj za prvo srečanje z Zlatim Reikijem ), iz tega razloga je Zlati Reiki nekoliko manj odmeven od drugih tečajev.

Tečaj ti prinaša rokovanje z nihalom in skal, s katerimi izmeriš različne energije in vibracije ljudem, predmetom, krajem. Tečaj ti prav tako omogoča spoznanje svojih čaker. Njihovo delovanje in možnost dopolnitve čisto vsake.
Imam še nekaj … naučim te skrbi za svoje organe. Naučim te kako energijo posameznega organa zvišati, manifestacija kot rezultat prinese zdravje.

Če te je med vrsticami kaj poklicalo, dotaknilo, pustilo sled, te povabim na druženje z menoj.
Skupaj bova 3 – 4 ure ( morda tudi dlje ).

Zlati Reiki zajema:
• Prejem gradiva ( skripta )
• Prejem treh Bovisovih skal ( za merjenje energij )
• Darilo
• Prejem certifikata

Preden te izpustim, se na hitro dotaknem najbolj pogostih vprašanj.
• Kdo je primeren za tečaj? Vsak. Predhodno znanje ni pogoj.
• Ali je potrebno predhodno opraviti kateri drugi Reiki tečaj? Ne. Ni potrebo.
• Kaj moram imeti s seboj? Nič drugega kot nihalo.
• Kakšna starost je potrebna za udeležbo? Leta nimajo omejitve, je pa po mojem mnenju dobro imeti dopolnjenih vsaj 15.
• Ali lahko komu škodujem z Reikijem ali se samopoškodujem? Ne, poškodbe niso mogoče. Tehnika temelji na inteligentni božanski energiji.
• Ali lahko s pridobljenim znanjem pomagam tudi živalim? Ja, lahko. Je super učinkovita.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov