Magija, uroki, prekletstva

Mene so včasih te besede prav zmrazile. Ne znam pojasniti. Čutila sem močno strahospoštovanje. A mi je življenje skozi drobtinice pokazalo veliko več. Vse te nepojasnjene stvari so postale del mojega življenja, del mojega poslanstva.

»Magija je neke vrste manipulacija.« po mojem mnenju. Definitivno pa je od vsakega posameznika odvisno, v katero smer bo zavil. Namen črne in rdeče magije je škodovanje, včasih celo poškodovanje. V današnjih časih, popularnost rdeče magije žal ponovno narašča. Torej del mojega poslanstva je, da se počasi ta cikel prekine oziroma zmanjša.

Črna magija s seboj prinaša rušenje fizičnega in mentalnega stanja / počutja. Lahko povzroča pretirano utrujenost, ruši odnose, ruši finančno stanje … Delovanje črne magije je lahko osredotočeno na točno določeno točko / namero nad posameznikom ali situacijo. Njeno delovanje pa je izredno negativno, zlobno.

Rdeča magija pa zajema področje ljubezni. Moč usmeri na odnose. Primer:

1. Nekdo izvede urok, da se x oseba zaljubi v y osebo.

2. Šef večjega podjetja naroči urok rdeče magije za ustrežljivost, pridnost, pokornost svojih delavcev.

Drugače pa so sami uroki v največji meri izvedeni nehote. Nekaj primerov:

1. Bližnje osebe z reki: » Nič ne bo iz tebe! », » Neumen si! », Nisi sposoben za nič! », » Isti si kot oče! »

2. Sugestija zdravnikov o predvideni hitri smrti. Izjava seveda ni namerna, a zna kljub temu pospešiti potek. S pozitivno naravnanostjo obstaja možnost zasuka situacije.

3. Negativna komunikacija, s sovpadanjem psiholoških groženj ljudi na vodilnih položajev do svojih zaposlenih.
Rezultat so nesoglasja, ljubosumje med delavci in nemogoča vzpostavitev harmoničnega odnosa. Le – ta bi jih naredil močnejše. Gre za tako imenovan strah vodilnih - » navadni » ljudje morajo biti energijsko po vodilnimi.

Vredno si je zapomniti, da nihče ni več in nihče ni manj od kogarkoli. Vsak od nas ima povsem enake možnosti. Zmotno je razmišljanje, da z izvajanjem zlonamerne magije in urokov, prikličeš svojo bližnjico za uspeh.
A tu se zgodba še ne konča. Ob magiji in urokih se nam priključijo tudi prekletstva, blokade, energijski in psihični napadi. A te zanima kdo so glavni junaki tovrstnih napadov? Mi sami. Presenečeni? Žal je vse to prepleteno v mrežo zavisti, ljubosumja, jeze, zamer …
Ponovno primer:
1. Tako kot tebi lahko nekdo nezavedno škodi, lahko tudi ti nekomu drugemu povzročaš nezavedno škodo. Danes vemo kakšne posledice imajo besede, ki jih v svet pošljemo iz srca. Imajo največjo moč, ne glede na to ali so izrečene negativno ali pozitivno.

Še nekaj o prekletstvu:
Lahko se zgodi, da prekletstvo izhaja iz trenutnega življenja (tudi prekletstvo še čedalje bolj širi), ampak … največkrat na nas preide preko prednikov. In to ne zgolj enega ali dveh kolen, sega lahko do osem kolen nazaj.
Prekletstvo je napojeno z jezo, zamero ( ko nekdo iz srca privošči vse najslabše ). S svojo močjo uroki, magija, prekletstva pustijo sled na duši. Tudi pri prekletstvih lahko obred poleg čisto »normalne osebe« izvede Črni mag. Ta je seveda še trdovratnejši kot ostali. .
Magijo, uroke in prekletstva ne delujejo zgolj na ljudi. V svojo moč lahko zajamejo tako nepremičnine kot tudi premičnine. Imaš občutek, da nekaj podobnega tiči tudi pri tebi? V prvi vrsti je nujno vedeti ali gre za magijo, urok, prekletstvo ali morda nič od naštetega. V večini gre za negativno nabrano energijo, blokade, psihične in energijske napade ali pa celo globoka, zakoreninjena prepričanja.
Kako ugotoviš, če je nekaj na temu? Sum »čudnih« stvari se lahko pokaže kot razpadanje odnosov, zadev, prisotnost bolečin, bolezni, utrujenosti, brezvoljnosti, agresije.

V kolikor potrebuješ pomoč / rešitev sem tukaj

Najprej po predhodnem pogovoru ugotoviva za kaj gre in se nato dogovoriva za termin in končno ceno tretmaja.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov