VPOGLED V PRIHODNOST – READING

Izvajam vpoglede preko raznih orakeljskih kart, a največ z znanimi ciganskimi kartami.

Te je že kdaj zamikalo?

Kar tako, iz firbca. Kaj bo? Kje bo? Če bo? Kdaj bo?

No, mene je večkrat, zato sem se tudi sama začela učiti branja v prihodnost. Danes izvajam vpoglede preko raznih orakeljskih kart, a največ z znanimi ciganskimi kartami. Po notranjem klicu oziroma po intuiciji v reading vključim tudi Thetahealing metodi ali celo Lightkeeper tehniko. Branje poteka intuitivno, glede na tvojo energijo v danem trenutku. Vpogled je vezan da moment, ko se reading izvaja. Naj razložim.

Vsaka tvoja poteza, reakcija, odločitev izvedena po branju, spreminja tvojo prihodnost. In najbolj se pozna pri ljudeh, ki so v fazi izrazitega dela na sebi. Takrat veš, da sam kreiraš svoje življenje in tako tudi svojo prihodnost. Kot znam večkrat poudarjat, vsi smo kreatorji svojega življenja.

Vse kar jaz prispevam je orodje, tvoja super moč pa je, da ga izkoristiš v svoje najvišje dobro.

Vprašanja lahko sestaviš na odgovore z da ali ne. Lahko me povprašaš po situaciji ali v kakšnih časovnih okvirjih se bo določena zadeva izpeljala.

Lahko pogledava tvojih naslednjih nekaj mesecev ali pa izvedeva celoletni vpogled (najboljši tajming za slednjega je med novvembrom in decembrom).

Cena za readinge:
30 min – 40 €
60 min – 80 €
90 min – 100 €
120 min – 140 €
Polletni vpogled – 44 €
Celoletni vpogled – 88 €

V kolikor potrebuješ pomoč / rešitev sem tukaj

Najprej po predhodnem pogovoru ugotoviva za kaj gre in se nato dogovoriva za termin in končno ceno tretmaja.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov