LIGHTKEEPER TRETMAJI

Razlog obstoja Lightkeeper tehnike tiči v dviganju vibracije planeta in večjega pretoka energij.

LIGHTKEEPER TRETMA

V grobem gre za perfektno razvito tehniko energijske podpre.

Razlog obstoja Lightkeeper tehnike tiči v dviganju vibracije planeta in večjega pretoka energij. Gre za močnejšo energijo, ki jo med samim izvajanjem lahko občutiš kot mravljince, skozi potenje, s povišanim srčnim utripom ali prisotno bolečino. V kolikor je tvoja bit nekoliko bolj odprta, energijski pretok zajame celotno telo. Največji del skozi dlani in podplate.

Tretma je primeren za vsakogar, ki je starejši od 8 let.  Zgornje meje ni. Se pa tretma odsvetuje nosečnicam ( do petega meseca ) in ljudem s srčnim spodbujevalnikom.

In še nekaj …prednost tovrstnega tretmaja je vrhunska enostavnost. Za najino sodelovanje potrebujem le tvojo odobritev in sproščenost, medtem ko ležiš. Skozi tretma lahko poslušaš tudi glasbo, ki ti odgovarja.

Če se na tvojem seznamu znajde utrujenost, telesna izčrpanost, brezvoljnost do lepote življenja, je tretma res dobra odskočna deska za doseg dotika sreče. Spekter delovanje razširi tudi na energijsko podporo v fazi zdravljenja ( ne glede na izziv s katerim se soočaš ). Telo ima za ozdravitev veliko željo po energiji in Lightkeeper tehnika jo definitivno zagotavlja.

Večji pretok energije poskrbi za začetek zdravljenja na višji ravni. Lahko se prvi koraki začno že med samim druženjem ali po njem.

Čas, ki ga preživiva skupaj na prvem tretmanu je približno 45 minut. Prvih 20 minut namenim pogovoru in razlagi, naslednjih 20 minut pa samemu izvajanju tehnike. Seveda, čiste fiksnosti glede minutne opredelitve ni. V kolikor je pretok energij aktiven, se najin čas lahko podaljša ali pa skrajša.

Če se ti morda »zalušta«, sta na voljo dve možnosti snidenja. Osebno ali na daljavo. O tem se dogovoriva skupaj.

Ob koncu terapije pa dobiš še Lightkeeper simbol, ki ti v danem trenutku najbolj sede.

Lahko izbereš 1 tretma, ali pa 5 oz 10 njih v paketu, kjer prejmeš tudi popust.

V kolikor potrebuješ pomoč / rešitev sem tukaj

Najprej po predhodnem pogovoru ugotoviva za kaj gre in se nato dogovoriva za termin in končno ceno tretmaja.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov