USUI REIKI 2. stopnja

Druga stopnja Usui Reikija zajema spoznavanje novih simbolov in uporabo v praksi. Naučim te dela na daljavo ( s pomočjo simbolov ) ter z iniciacijo razširim energijski kanal, tako da povečam tvojo učinkovitost.

Z odličnimi rezultati boš odpravljal/a travme, saj Reiki izredno učinkovito odstrani vse kar ne služi. Kar drži zavoro. Tukaj tiči ključen razlog za izboljšavo in rast.

Vodila te bom skozi testiranje tvojih prepričanj in podzavestnih vzorcev ter te naučila, kako jih najti, prepoznati in uspešno odpraviti. Spoznam te z izvajanjem obreda Reiki ( uporablja se v različne namene ), katerega moč je ojačitev dotoka energije.

Dotaknila se bom pomoči Reikija, kako doseči življenjske cilje, kako cilje sploh postaviti ter seznanila z pristnimi cilji, s cilji družbe oziroma vsiljenimi cilji.

Na delavnici pridobiš sveže poznanstvo dveh novih simbolov za delo na daljavo in drugega, ki ojača tvoj pretok Reiki energije.
S pomočjo mišičnega testa preveriš svoja prepričanja, ki te držijo navzdol, pri izvajanju Reiki terapij.

2. stopnja USUI REIKIJA zajema še:
• prejem gradiva
• prejem diplome ( certifikata )
• presenečenje

Pridi po nova znanja. Saj veš … življenje je učenje.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov