Tečaj Svet duhovnosti 4. stopnja

Skozi meditacijo bomo odkrivali svojo lastno izvorno civilizacijo in se naučili, kako vzpostaviti stik z njo. Spoznali bomo svojo dušno družino, vključno z očetom, materjo, brati in sestrami.

V četrtem in zadnjem delu naše poti bomo raziskovali različne civilizacije. Skozi meditacijo bomo odkrivali svojo lastno izvorno civilizacijo in se naučili, kako vzpostaviti stik z njo. Spoznali bomo svojo dušno družino, vključno z očetom, materjo, brati in sestrami. Ta neprecenljiv trenutek bo morda čustveno naporen, a bo vreden vsake sekunde.

Eden od ključnih vidikov tega dela tečaja je tudi postavljanje realnih ciljev v življenju in raziskovanje iluzij, ki jih morda nosimo. Aktivirali bomo svojo skrinjico želja, ki nam bo pomagala pri uresničevanju naših sanj. Natančno bomo raziskali, kako lahko spreminjamo svoje življenje z lastno manifestacijo. Ena najpomembnejših lekcij, ki se je bomo naučili in je ključna za uresničitev želja in manifestacijo, je HVALEŽNOST. Tu vam predam tudi nekaj vaj, ki jih boste lahko vsakodnevno uporabljali.

Spoznali bomo, kako hrana, pijača in droge vplivajo na naš duhovni razvoj. Naučili se bomo kanalizirati svoj osebni simbol. Preverili bomo, kako se sprejemamo in kaj nas ovira pri popolnem sprejemanju samega sebe. Raziskovali bomo, kako sprejemamo druge ljudi in njihove navade ter kako to vpliva na nas in na naše dojemanje sveta. Seveda bomo pregledali tudi vsa svoja prepričanja in jih spremenili, v kolikor so škodljiva in nam ne služijo.

Izvedli bomo aktivacijo tretjega očesa za odprtje in povečanje intuicije, inicirali bomo vodnike za lažje in hitrejše kanaliziranje, ter odkrivali tehnike in poti v duhovnosti, ki najbolj ustrezajo našemu nadaljnjemu razvoju. Ponovno bomo obnovili znanje moralnih in etičnih načel, ki jih lahko uporabljamo v duhovnosti in ki se jih moramo držati in še veliko več….

Za konec si bomo naložili še nekaj Thetahealing programov, ki nam bodo pomagali lažje sprejemati naše darove in pogledali bomo kako naj vi kot posameznik napredujete svetu duhovnosti.

Naj bo ta zaključni del naše čarobne poti poln spoznanj, rasti in čarobnih trenutkov.
Vsak udeleženec prejme:
• svečo
• gradivo
• skalo z različnimi civilizacijami
• darilo za zaključek tečaja (skrinjico želja)
• zaključni certifikat za tečaj osnove duhovnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov