Tečaj Svet duhovnosti 3. stopnja

. Skozi to čarobno potovanje bomo raziskovali tudi naše cilje in se osredotočili na tiste vidike našega življenja, ki potrebujejo posebno pozornost.

Na tretji stopnji se podrobneje poglobimo energiji Zemlje (Gaia). Skupaj bomo se potopili v čudoviti svet Akaških zapisov, kjer bomo natančno raziskali načrte naših duš. Skozi to čarobno potovanje bomo raziskovali tudi naše cilje in se osredotočili na tiste vidike našega življenja, ki potrebujejo posebno pozornost. Prav tako bomo raziskovali naš božanski načrt ter na kaj moramo biti pozorne v tej inkarnaciji. Poglobili se bomo v razumevanje nadangelov in kako nam lahko vsak izmed njih pomaga v našem življenju. Skupaj se bomo naučili, kako komunicirati z njimi. Na tej stopnji bomo prav tako raziskovali osnove manifestacije in kako lahko uresničimo svoje resnične želje in hrepenenja, ki niso pod vplivom zunanjih dejavnikov. Izkopali bomo prepričanja, ki nas omejujejo pri privabljanju obilja v naše življenje. Prav tako boste prejeli iniciacijo v denarni Reiki (Money Reiki), ki ga lahko uporabljate za privabljanje denarja in obilja.

Tretja stopnja zajema:
− spoznavanje Gaie in njenih zakonov
− odpravili se bomo v Akaške zapise
− spoznavali bomo načrte duše
− razkril vam bom vaš božanski načrt/plan
− spoznali bomo nadangele
− spoznali bomo tudi vaše osebne angele
− naučili se bomo komunicirati z njimi
− poiskali bomo vaše prave cilje in želje
− poiskali bomo vaše blokade oziroma napačna prepričanja, ki vas omejujejo pri obilju
− inicirani boste v Money Reiki (denarni Reiki)

Vsak udeleženec prejme:
• skripta
• posvečena sveča za obilje
• certifikat

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Politika zasebnosti in piškotkov